Takk kjære blogg.no,her har jeg lært MYE!

Sitter her å tenker på hva bloggen har gitt meg.For en tid tilbake sletta jeg facebook profilen min.Av grunner jeg ikke skal skrive så mye om her...Ikke heelt min verden kan man si. Syns det å være aktiv her på blogg.no gir meg så MYE mer! :-D Jeg har lest livshistorier til folk jeg ikke kjenner...morsomme historier sådan som triste og sterke.Litt facinerende hvordan mennesker kan bounde nå til dags.

 

                                  

Alt dette har lært meg veldig mye.Og det gjør meg fryktelig innspirert og takknemmlig for det livet gir...så lenge det gir.Forhåpentligvis har livet tenkt å gi meg mye mer en god stund fremover :-) Jeg er veldig glad for de menneskene som deler historiene sine,og som velger å blottlegge livets harde fakta. Det står det veldig respekt av!

Men igjen føler jeg meg jo som elendig blogger,når jeg ser hva alle andre her har vært igjennom. Ja jeg har mitt å slite med og som jeg trenger å lufte og få ut av systemet! men føler det bare blir blåbær i forhold til det andre har vært igjennom...men igjen,det hjelper jo på en måte ikke meg og mine problemstillinger da. Eller jo,det gjør det! for det gir meg inspirasjon og pågangsmot!  :-) Å det trenger jo alle når man føler seg litt nedslitt og skranglete.Å da trenger man en påminnelse om at det er mye fint der ute,livet har mye å by på og at man egentlig ikke skal klage! :) 

                                

                                 

Dessuten er jeg en nybegynner her inne,å ingen blir flinke til no med engang heller da. Man må jo bare føle seg frem,knote og feile..Så en dag sitter det :-D Nå må dere ikke tro at jeg er ute etter å fiske etter noen komplimenter. For det er jeg overhode ikke ute etter! dette er bare tanker som flyter i hodet mitt nå,og som jeg gjerne ville få ned :-) ikke mer og ikke mindre. Jeg trives med å blogge. Virkelig! å det er det som teller for meg! :-) ikke hvor mange lesere eller komplimenter jeg får. Selv om det er koselig det også da :-)

Så takk til blogg.no og alle dere som deler livshistoriene sine på godt og vondt :-)

 Blei litt bilder i innlegget å joo! ikke dårlig :-) randombilder jeg har tatt selv..prøvde så godt jeg kunne å få de til å passe til teksten og innlegget :-)

Klem Synnøve

Én kommentar

Ems

14.sep.2011 kl.22:35

Godt innlegg du. Har vært borti det samme, også jeg slettet faktisk facebooken min for en tid tilbake, men det vare bare for å finne ut at jeg måtte lage meg ny profil, for alle klagde sånn på at jeg var borte. Rart, i grunn, for det er nesten aldri noen som snakker til meg på facebook, og jeg gjør omtrent ingenting innpå der, så forskjellen er ekstremt liten om jeg er der eller ikke.

Jeg har også feilet litt med innlegg og sånn, og klarte faktisk å ergre på meg en liten, sinna mobb for en tid tilbake... Fordi jeg disset Justin Bieber for "gøy". Jeg trodde folk ville fatte at jeg ikke var seriøs, men det trodde de. Det var jo også en erfaring, folk ble dritsure på meg, og jeg slettet innlegget og ei jente sa hun hadde mistet respekten for meg, faktisk, men jeg skjønner hva du mener. Å blogge gir deg faktisk mye, og ikke minst en litt mer spennende hverdag! Man får si meningen sin, OG høre hva andre folk synes om den ^^ Og man får høre om andre folks historie, slik du skrev. Jeg er glad for å blogg.no finnes, og ikke desto mindre er jeg glad for den fantastiske ytringsfriheten vi har her i Norge! :)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits