skriver litt dagbok på mårran her.God morgen alle :-)

Trøtt som ei strømpe da men...sånn går det når man ikke klarer å surre seg i seng til vettug tid :-P å er igrunn gennerelt sliten for tida,er jo sånt som hører med her i livet det da...Men lurer på åssen dette skal gå når nav skal prøve meg ut 70% jobb :-S også skal jeg i tilegg følge opp gutta på BUP og diverse innstanser! å da med en vond kropp som så vidt henger sammen..Henda mine blir bare værre og værre..fingrene spriker hit og dit..ringefingeren ligger jo snart over langefingeren..såååeh...det blir jammen spennende...hehe..

 

Folk sier jeg må gå til legen for å få stoppa det...men det vil jeg ikke....har lyst til å prøve det her å se om det kan gå! for jeg har virkelig lyst til å komme meg ut i jobb! tror det kan være veldig bra for meg på mange måter :-)  jeg blir overlykkelig viss jeg finner no som passer meg og som jeg kan fungere i! :-D så jeg kommer til å ta dette på strak arm,å med best mulig innstilling! jeg er jo ikke dødssyk (og det er jeg EVIG takknemmlig for! ting kunne vært så MYE værre!! ),jeg klarer å gå,så jeg er jo oppegående sånn sett. Så hvorfor skal jeg ikke kunne fungere i en jobb?? bortsett fra en del auau i skrotten da..men innbiler meg at det til slutt blir en vanesak egentlig :-) 

 

Nå skal jeg ut å surre litt med dyra..gi vann og høy og sånn..også skal jeg vell gjøre litt husarbeid igjen...never ending story det der :-P hehe..ellers blir det så stille og rolig som mulig..fylle dagen med positive ting..klikkertrene litt igjen..kansje ut å ta noen bilder i dag om været holder seg..:-) om ikke krøller jeg meg vell sammen i godstolen og leser litt. :-D syns det kan bli bedre vær snart,så jeg får tatt en skogtur med mine vakre barn! :-) 

kjedelig innlegg uten bilder igjen...sorry....skal prøve å få lagt ut noen bilder seinere i dag,å da med et litt mer spennende og oppløftende tema!! hehehehe...

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

Ida Kristine

13.sep.2011 kl.10:15

Huffda, kanskje en ide og dra til lege ja :))

Synnøve

13.sep.2011 kl.10:58

Ida Kristine: jammen...jeg vil jo prøve! hvertfall for å motbevise om jeg kan jobbe,eller ikke kan...jeg vet jo ikke før jeg har prøvd :-) takk for kommentar :-)

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 9 og 11 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 8 gode år!disse gutta er mitt ALT <3 vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits