Klikkere----->

I dag henta jeg klikkere på posten! :-) for de som ikke vet hva det er,så er det en brikke som lager klikkerlyd,som brukes ifht å trene dyr. Blir vel mest brukt til hunder. Men jeg har tenkt å prøve dette på kaninene mine. Har hatt kaniner som kan triks,å de lærer ganske fort :-) men kansje de lærer fortere med en klikker. 

 

                                   

De skal lære å stå på to ,vise tenner og stå stille når de får mat i 1. omgang...så når de har lært det og skjønt poenget med en klikkelyden,så skal jeg lære de agility og hopping :-) det blir spennende! veldig viktig å gjøre ting med dyra sine for å skape tillit og bounde!  dessuten er jeg ikke tilhenger av at dyra står i buret 24/7...mange oppdrettere som trur kaninene er fornøyd bare de får reine bur,vann og mat. Men jeg er ikke en av dem! bare så det er sagt!

 

                                

 

Vil dere lese mer om oppdrettet mitt og klikkertrening kan dere besøke hjemmesiden min ved å trykke på denne linken : http://www.123hjemmeside.no/zitgokaninoppdrett/60613239  jeg jobber bla mot at dyr jeg selger blir hjemløse! jeg følger kaninene jeg selger ganske tett! som oppdretter må man ta ansvar! med tanke på hvor mange dyr som omplasseres hver eneste dag :-( dette skal IKKE skje med mine dyr! men dette kan dere lese mer om  på hjemmesiden min :-) koselig om dere legger igjen et spor om dere titter innom da :-)

Klem Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Synnøve

Synnøve

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også mange andre barn.Driver oppdrett av kaniner :-)avler dvergveddere,liten sølv og vedder/løve!:-) i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..vi blogges :-)

Kategorier

Arkiv

hits