orker bare ikke...

Er bare innom for å gi lyd fra meg...vært innom her flere ganger i dag å prøvd å rabble litt...har det veldig opp og ned om dagen...Hatt en nedtur de siste dagene pga ting som har skjedd...blir litt matt jeg...er det sånn at det alltid MÅ være NOE!!!?? ordner det ene seg,går det andre DRITT...ordner det seg,går det tredje DRITT!! er det no vitsi å bry seg i det hele tatt egentlig?? må seriøst ta meg sammen å slutte ig ta ting så innpå meg...hundre forskjellige tanker,med 3000 forskjellige svar...seriøst sliten!! klarer ikke spise nesten...å på 3 døgn har jeg vell fått 6 timers søvn eller no...BAH!

Men oppi dette er det et par veldige FLOTTE ting som har skjedd også da! :-D kan jeg ikke bare legge mer vekt på det da?? å stede for å legge så vekt på alt dette negative...blir litt oppgitt av meg selv jeg...men ting blir jo værre når man ikke sover og ikke spiser da...så det tullet der får jeg slutte med!! enkelt og greit...hehe...

Men jeg trur egentlig jeg bare trengte en nedtur nå...det jeg har kjent er at jeg bare trenger å gråte...trenger å være sint...trenger å være lei...blir sånn når man skal være så sterk hele tiden....spes for barna sin del...å nå var de vekke...så jeg tillot meg selv og sprekke litt...godt er det absolutt ikke...men likevell hadde jeg nok godt av det...kjennes lettere nå...til og med klart å spise en del i dag :-D å nå føler jeg meg klar for senga snart... :-) å jeg har kommet MYE nærmere og knytta nye bånd til mennesker som betyr mye for meg oppi dette også...har sååå mye å være takknemmlig for!! å jeg er heldig på mange måter,med 2 nydelige gutter,en herlig mann og herlige venner! men likevell går det gæærnt noen ganger å alt blir bare fææælt! men tenker det blir supert med en god natt søvn jeg! nytt og bedre menneske i mårra! :-D

Skulle vell skrevet litt dypere...men orker ikke gå dypere i det akkurat nå...tror det er lurt å la være... men klarte å skrive en del til slutt selv om det var vanskelig da...men mangler litt motivasjon kjenner jeg...men det ordner seg :-) det årnær sæ,det sier dom på radion! :-D hihi...glad i mine!! og glad for at jeg har møtt de jeg har møtt her på bloggen! :-D når jeg ser hva enkelte av dere går igjennom,blir mine problemer bare blåbær i forhold igrunn...men det hjelper jo på en måte ikke meg...å det er jeg igrunn glad for...det hadde føltes feil om jeg følte meg bedre fordi andre sliter mer enn jeg gjør...viss dere skjønner?håper alt er bra med dere og at dere har kost dere i helga og i dag!

klem og beste ønsker fra Synnøve :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D Hensikten med bloggen er like mye det å ta lære av andre og skaffe mest mulig innfo,om aspergers,ad/hd og touretts! siden mine sønner skal bli utreda for dette på BUP.Også håper jeg også på at noen tar litt lærdom av meg og som kansje kjemper mot det samme systemet vi gjør!

Kategorier

Arkiv

hits