Meg+sofan=sant! :-) + jeg gir ppt & BUP fingern og rusler min egen vei!

God morgen alle sammen! :-) har jo vært våken noen timer jeg da...så føler på en måte at vi er forbi den god morgen greia...men fant ut at det var greit å begynne innlegget med :-P i dag skal jeg bare slappe av! ligge under dyna i sofan,glane på facebook og tvn! litt små sliiiteen! men lyst til å komme meg litt bort og vekk i helga..ta en heidundranes fest kansje?? neh...blir så dårlig dagen etterpå da gitt...orker ikke...blitt for gammal...hehe..får se hva jeg finner på :-) noen som har forslag kansje?? no spennende som skjer rundt omkring?? :-) åpen for det meste jeg! men i dag blir det nok stille og rolig...skal se på Elling med gutta...trur de kan kjenne seg litt igjen i han på noen måter( IKKE missforstå meg nå,å tro jeg sammenligner dem med Elling altså!! for det gjør jeg IKKE!!)..Elling er bare supersøt!! hihi..men tenkte å se igjennom filmen først da...for lenge siden jeg har sett den,å husker ikke helt om det er noe unga ikke skal se og høre...men mener å huske at den er veldig uskyldig...umulig å si med min korttidshukommelse!! hehe..også tenker jeg at jeg skal dele vin med shærestn min i kveld :-)

Hukommelsen min,har hvertfall ikke sønnene mine arva....de husker skremmende laaangt tilbake i tid...jøje meg...blir nesten litt skremt over hvor mye de husker...ikke fordi jeg har no å skjule altså..hehe...men kan tenke meg at det er MINST like slitsomt som å ha kortidshukommelse...kansje til og med enda mer slitsomt!! men det er nok en del fordeler med det også :-)

Har nå bestemt at jeg gir blanke F i hele ppt og BUP! nå merker jeg at min kjære sønn er på bristepunktet og dessuten trekker seg mer og mer inni seg selv!! å jeg orker heller ikke kjempe no mer for å bli trodd og forstått...vi er dønnslitne alle sammen etter å ha kjempa i 8 år!!! nå går jeg privat å får han utreda!! kommer til å koste shorta!! men sånn er det bare!! det er jeg villig til,penger betyr INGEN VERDENS TING!! viss det er det som skal til for å redde sønnen min,så kaster jeg de gladelig ut av vinduet og lever på tørt brød å vann!!! nemmeli!! dette begynner å bli uutholdelig!! ikke vil han på skolen,ikke vil han ut av huset,ikke vil han dusje,ikke vil han ha venner...han isolerer seg FULLSTENDIG!! å jeg sover ikke om natta,er superstressa,syk av bekymring og går med den helvetes klumpen i halsen HELE TIDEN!! fordi jeg er REDD!! redd for at det er for seint...redd for å miste han...redd for at han har mista seg selv å ikke finner tilbake..OOOOFF!!

Men nå slutter jeg å skrive før jeg eksploderer og sier masse dumt!! nå skal jeg gå å grine litt!! og forhåpnetligvis føler jeg meg lettere til sinns etterpå...det hjelper å gråte litt :-D det blir så friskt og renska etterpå :-)

 

Klem Synnøve

2 kommentarer

kristin

18.feb.2011 kl.18:36

Stå på ... Synes du er flink som står på å holde ut... Uansett om det koste skjorta så er det ikke viktigere enn at sønnen din har det bra. Så stå på og få han utreda.... Er en evig lang kamp men til slutt er dere i måt :)

klem

sippiline

18.feb.2011 kl.21:01

kristin: tusen takk for det :-)og takker masse for kommentar!! det betyr mye for meg!gir et sånn ekstra piff og motivasjon :-)

Klem

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D Hensikten med bloggen er like mye det å ta lære av andre og skaffe mest mulig innfo,om aspergers,ad/hd og touretts! siden mine sønner skal bli utreda for dette på BUP.Også håper jeg også på at noen tar litt lærdom av meg og som kansje kjemper mot det samme systemet vi gjør!

Kategorier

Arkiv

hits