er det som ppt sier? at jeg ikke oppdrar barna mine nok? :-(

Føler meg igrunn ganske tom i dag...men kjenner det klør litt etter å skrive litt her,så da prøver jeg på det,så får vi se åssen det går :-)   jeg har masse tanker som surrer for tiden...men det å skrive om dem er en utfordring. Men den utfordringa syns jeg selv at jeg skal ta...dessuten er det godt å skrive de ned også. Man føler seg litt lettere etterpå også :-)

I går tok jeg med gutta å så på et tae kwondo kurs! sleit litt med å få med den ene av dem...han prøver ALT for å unngå nye situasjoner,men etter å snakke om dette over litt mat og et løfte om en premie om han blei med,så bestemte han seg for å være med..HELDIGVIS! :-D for så gira på no har jeg alldri sett gutta før!! de har prøvd masse forskjellig barneidrett og korps...men inntressen for dette har gått ganske fort over..Men nå øyner jeg håp!! de trenger virkelig no å gjøre og føle seg flinke i!!

Nå er det snart vinterferie OG helg igjen :-D det blir braa!! dere skal for no da?? gutta skal en tur til mormor og bestefar hvertfall...men jeg blir nok hjemme,for ingen som har ferie sammen med meg...sukk...men blir litt godt å nyte stillheten da..og sove litt lengre om mårran..leve hundelivet,rett og slett :-) men kommer nok til å kjede livet av meg,som alltid når gutta er borte...skal jeg ta meg til nå dem ikke er hjemme da?? hehe...bra jeg har masse herlige dyr å kose med da :-)

Får litt å henge finga i mens gutta er borte da...får besøk av fruen som skal ordne nanny og familievern for oss...gjennomgår det de sa på møte gang på gang i hodet mitt...er det slik at de er dårlig oppdratt? at de må lære seg at nei er et nei? det var hvertfall det de sa kunne være problemet..men jeg mener jeg er flink til å holde på et nei ovenfor dem..å de får ALLTID konsekvenser for det de gjør...sådeles masse ros når de gjør no bra! å vi har faste familiekvelder som er forbeholdt bare til oss,der vi gjør no koselig sammen...så ikke står det på oppmerksomhet heller..får gutta mine tics fordi de er dårlig oppdratt?? ettersom det jeg har skjønt,kommer alldri tics av sånt!! googler man på tics,kommer man alltid til en eller annen diagonose..det kan komme av stress også..da kan de ha tics et år også går det over..men nå har det seg slik at gutta mine har alltid hatt det!! så det kommer ikke av deeet!

dessuten,er det ikke når de ikke får det som de vil de klikker å blir lei seg!! blir vanskelig og forklare når de slår seg vrange..men vet med sikkerhet at det er ikke når de får et nei,eller når de ikke får ting de vil ha osv...det kan feks forårsakes av at de er ekstremt motorisk klønete,eller viss det har skjedd no på skolen de syns er vanskelig,eller viss de blir over/under stimulert,eller viss nye bråe situasjoner oppstår..slike ting tar de IKKE lett på..å det mener nå jeg ikke har noenting med oppdragelse å gjøre!!

Men jeg skal likevell ta imot tilbudet,for tror vi har gått av det på mange måter...for å lære å håndtere humørsvigninger og sinneutbrudd ,rikitige konsekvenser og gale konsekvenser,riktig ros og gal ros...og for å lære triks for å få de mere ut og lære dem å takle nye situasjoner :-) med dette kan dem også få støttekontakt!! så jeg ser mye bra med dette :-) men håper de finner ut etterhvert at det ikke står på oppdragelsen her..så det blir litt for å bevise det også! har gjort mine feil jaa,men ikke så grove feil!! til og med BUP sier det...å de syns det høres veldig ut som at det er no..men de får ikke gjort no før de får henvisning fra ppt-tjenesten...no ppt nekter PLENT!! så det er bærre lækkert vett!! men jeg skal nok få han inn på en eller måte!! moooahaha!

men nå blir det pizza og film her, er jo lille lørdag i dag ;-) ønsker alle en fantastisk lille lørdag!! og ære være blogg.no!! etter at jeg begynte her har jeg kommet i kontakt med herlige mennesker og jeg har lært ufattelig mye!! spesielt en stooor takk til faktasara!! :-D

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D Hensikten med bloggen er like mye det å ta lære av andre og skaffe mest mulig innfo,om aspergers,ad/hd og touretts! siden mine sønner skal bli utreda for dette på BUP.Også håper jeg også på at noen tar litt lærdom av meg og som kansje kjemper mot det samme systemet vi gjør!

Kategorier

Arkiv

hits