vell overstått bursdag og møte med ansvarsgruppa på skolen til gutta

Da var dagen over,med en vell overstååt bursdag! :-) sønnen ble veldig glad for gaven fra oss,å det var nesten så han tok dem med i senga å sov med dem under dyna!! hehe..han har en tendens til å gjøre slikt!  hihi..søtt <3 men denne gangen var det litt for store ting!! :-P merka utfallet av LITT for mye søtt og godt når dem skulle legge seg hvertfall...da var det liv gitt!! hehe..rart å tenke på at det er 9 år siden no av det mest dyrbare i mitt liv ble født....det har gått sååå fort!! 9 år til,å POFF så er han 18...hjelpes...kommer til å være en av de mødrene som klikker mentalt å får sammenbrudd jeg da!! hahaha!! neida...ikke så ille vell ;-P

Merka at jeg har en stygg tendens til å stokke om på orda her inne når jeg blogger da...hehe...jaja...forhåpnetligvis har jeg fått frem poengene mine hvertfall ;-)

Så var det dette møte i går da...puuhuu..alle uten om ppt-tjenesten tok sønnen min seriøst,og syns dette var ganske alvorlig,om han ikke fikk hjelp i tide! fikk plassert ppt et par ganger med dokumenter jeg hadde med da...så de blei stille noen ganger på dette møtet!! diggbart!! men som nevnt før her...trenger ikke ppt når jeg kan gå utenom ;-) helsesøster skulle hjelpe til med å henvise han til BUP hu da...når ppt ikke kan å gjøre jobben sin! så må noen andre ta oppvaska å gjøre den for dem!! håper vi får litt fortgang i ting...

Altså...det virker som at ppt missforstår meg litt...virker som at de tror det er om å gjøre å få en diagonose på han!! det blir litt sånn ja...men nei...ikke for min del hvertfall...men for HANS del!! jeg tenker iforhold til hva han har krav på i skolesammenheng!! også er det jo litt greit å vite hva man har med å gjøre da...om det er no...

Men når det er sagt...de gjorde jo slike tester på sønna mine...ppt folka altså...å han ene skåra VELDIG høyt på ordforråd....langt over gjennomsnittet...å da presterte de da å ikke skjønne hva som kunne være galt...å jeg da måtte gripe inn å forklare folk som lissom skal være utdanna innen slikt å ha litt peil,at det er faktisk et av symptomene på aspergers det!! da begynner jeg virkelig å lure!?! nei,det kunne ikke være riktig da...for det hadde dem alldri hørt no om!! menmen...de er jo bare mennesker de også...kansje jeg er litt for hard mot dem...men jeg er bare så drittlei og sliten av å kjempe å ikke komme gjennom!!

å disse ticsene sønnen min har (overdreven blunking,rulling med øynenene,smattelyd med munnen og til tider hosting,harking og kremting) nei,det må øya måtte skyldes dårlig syn da!! altså...sønnen min var til øyespesialist for litt over et år siden,å de fant ikke no galt..han så bra og øynene var som dem skulle..så jeg spurte dem hvordan de forklarte den da..joda,han kunne jo fått dårligere syn i det siste året! joda sikkert..men dette med tics har han hatt siden han var bitteliten! så ikke no som har kommet i det siste liss...det med øynene har han alltid hatt,å den smattelyden med munnen...men hosting,harking og kremting har kommet litt i senere tid da..

Men både lærere,helsesøster og barnevern tok dette veldig på alvor,å de syns det hørtes veldig ut som at det kunne være no...så vi får hvertfall hjelp fra barnevernet..med nannyer,famlievern osv...å de kunne også hjelpe til med BUP etterhvert..men ikke nå..Men helsesøster ville IKKE vente...ikke lærerne heller..så de skal gjøre alt i sin makt for å få han inn dit..helsesøster er jo på møte med dem hver 3.mnd så..er vell ikke helt umulig!! å de ba meg gi blanke faen i ny synstest,å at vi nå måtte fokusere på alt annet enn deet nå!! først og fremst få han inn på BUP..også skulle han kansje få seg en støttekontakt :-) det tenker jeg er fint...for litt vanskelig å fa han med ut og få han inntresert i ting..veldig glad i oss voksene og det å være hjemme...men da er dette spærsmålet igjen da...skal dette respekteres?? hva syns dere??

Flere bursdager og sånn han har gått glipp av med tiden å...virker som han får litt panikk i siste liten..enda jeg har tilbudt meg å bli med han osv...nekter han plent!! han blir lissom så bleik å tafatt...å det er jo slikt skolen og klassekamerater snakker om liss :-s

Det jeg skal gjøre selv fremover,for å få han inn på BUP,er å snakke med han som utreder sønn nr 1...for det var han som fikk han inn...etter 1.avslag...kansje han klarer det med sønn nr 2 også..må hvertfall gjøre et forsøk!! da vet jeg hvertfall at jeg har prøvd det som står i min makt!!

Når jeg har 2 gutter som sliter sånn,kan jeg ikke la være å tenke at jeg kansje har misslyktes som mamma da...vet jo innerst inne at det ikke er sånn...men noen ganger kommer bare den følelsen...men jeg jager den fort på dør!! den får ikke lov til å bo inne hos meg!! rett og slett!! så det så!!

Men nå er jeg trøtt og dødssliten! så nå finner jeg senga!! god natt godtfolk!!

Klem fra Synnøve

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D Hensikten med bloggen er like mye det å ta lære av andre og skaffe mest mulig innfo,om aspergers,ad/hd og touretts! siden mine sønner skal bli utreda for dette på BUP.Også håper jeg også på at noen tar litt lærdom av meg og som kansje kjemper mot det samme systemet vi gjør!

Kategorier

Arkiv

hits