Avreagerer med stell av dyr og husarbe!!

Jupp!! det gjør jeg etter møte med anvarsgruppa i dag!! jeg slo ibordet i dag...å parkerte noen..på de fleste hadde det god effekt...men på noen funka det ikke fullt så bra (bortsett fra at de mista litt munn og mæle,å ikke klarte å komme med motargumenter) utenom det de må tydeligvis ha ALT inn med teskje!!

Men kommer tilbake senere,å skriver mer..etter at jeg har avreagert her og la ting synke inn!!

håper alle har en fin dag! :-)

see ya!!

2 kommentarer

Em

08.feb.2011 kl.15:37

Hei! :) Jeg ville bare takke for den fine kommentaren jeg fikk på innlegget om AD/HD! :)

Uff, virker litt tungt med det at det er hardt å finne noe ordentlig hjelp til guttene dine, særlig når det ikke er lett å oppdage, og lærerene er jo ikke mye til hjelp når heller ikke de oppdager noe. Det er jo også sånn du sier, at de er veldig smarte, men dette har jo det med at det ikke kommer så godt fram når man har konsentrasjonsvansker. Jeg trodde egentlig jeg var litt dummere enn det andre var, før jeg fikk klart for meg at jeg hadde ADD, men jeg er jo ikke det! Egentlig er jeg ganske smart, men det er jo likevel vanskelig å bevise, når du ikke klarer å konsentrere deg om... Noe, egentlig. I alle fall alt det du ikke synes er så gøy! (Jeg hadde det med å miste blyanten i gulvet og spisse blyanten hele tiden, men det var liksom ikke nok til å overbevise lærerne, siden jeg var flink på skolen og stille og rolig.)

Men stå på med guttene dine og lykke til! Fint at dere er godt i gang da, med tilrettelegging og utredning, stå på videre! :) Ønsker deg og dine lykke til videre! :)

P.s.: Poliklinikken i Fredrikstad har mange gode opplegg og greier for barn og ungdom som har forskjellige diagnoser, slik som ADHD og de problemene guttene dine har. Jeg har gått der flere ganger i forbindelse med Les: Forskjellige ting, de har psykologer og alt! ;) Skriver ut resepter på medisiner og alt sånt! ;) Tenkte bare at jeg skulle nevne det ;)

sippiline

08.feb.2011 kl.21:35

Em:Hei igjen!! takk for at du stakk innom :) å bare koselig å gi deg en fin kommentar vettu :) ser du er en av "mange" som blogger om dette,å det syns jeg det står respekt av!å dere bidrar jo til å hjelpe andre,no som er kjempebra!i mitt tilfelle trenger jeg all den innfo,tips og råd jeg bare kan sluke til meg!:)

Ja det er veldig tungt...men skolen og lærere har jeg ingenting å si no på..de har gjort en kjempejobb med begge gutta! å de støtter meg 100% :) men den gamle skolen *grøss* sier jeg bare!! i den kommunen fikk vi jo til og med kjeft av ppt-tjenesten for at vi søkte hjelp!! sånn er det ikke her i østfold hvertfall!! eller...ppt-tjenesten var ikke særlig samarbeids villige i dag på møte da men...jeg fant ut at jeg ikke trenger dem,når man har et supert barnevern,ei super helsesøster og supre lærere som hjelper oss videre,uansett hva ppt måtte mene om det :)sønnene mine er også veldig snille,rolige og greie..men de er fryktelig motorisk klønete,velver glass i hytt og pine,snubler med tallerknene fulle av mat,skaller i alt og ingenting,sparker butt osv..å det er de dagene de er ekstremt klønete som de har vanskligst for å takle (no som er veldig ofte) det fører videre til raseriutbrudd,depresjon,selvskading osv..:-S men nå skal vi få hjelp av nannyer og barnevern snart..så håper det hjelper...mulig de får støttekontakt også..:)

tusen takk for tips! :D det skal så absolutt sjekkes ut!

Takk for gode ord og lykkeønskninger!:D det varma godt det nå :)du er et godt menneske å ingen tvil om at du er smart:) det ser jeg på måten du skriver på og kloke ord :)

Klem Synnøve

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D

Kategorier

Arkiv

hits