da var det ny uke og nye muligheter igjen :-)

heihei alle!! :-)

åssen går det med folk der ute?? håper det går bra! :-D sitter å slafer etter en veldig aktiv men fiin,fiin dag! :-D først var det trening med snuppene,så var det hjem å gjøre husarbe..

 

nå blir snart denne nydlingen her henta :-) lille Pat som vi har blitt så glad i! <3 blir litt trist..Men er KJEMPEHAPPY for at han har fått seg et hjem der han kan slå seg til ro og ha det bra!

 

                 pat 004 (1000x667)

I morgen braker det løs! skal på dette møte med ansvarsgruppa til min sønn på skolen! har sammla masse innfo om det å ha tics og hva det er,å hva det kan komme av..prata med BUP,og tics tilhører faktisk ikke ad/hd spekteret (kan i visse tilfeller få det ved medisinering) men nå er jo ikke sønnen min medisinert,så det kommer ikke av deet..det tilhører touretts og aspergers spekteret :-S men grunnen til at jeg kunne trodd at det var ad/hd er visst fordi disse tilstandene ligner veldig på hverandre..eller så kunne det være at han da har touretts/aspergers med tilleggsdiagonosen ad/hd..ikke rart gutten har det fryktelig vanskelig om det er sånn :-S stakkars..

Har printa ut masse papirer og lover til møte...hva vi har krav på og at de ikke kan ta standpunkt i at han er den snilleste og roligste i hele klassen!! det de skal se på er konsentrasjonsvanskene hans og legge vekt på hva det kan skyldes!! har til og med printa ut et skriv der det står at de har evnen til å undertrykke tics,viss de er klar over dette,å at dette kan undertrykkes gjennom en hel skoledag! men da blir de værre når de kommer hjem pga at dette er undetrykte tics!! så da kan de heller ikke bruke den mot meg,om de ikke har sett det!! så det så!! til og med printa ut at kun 2% av lærere var enige med foreldre der det faktisk var en diagonose på barnet!! så nå skal de ikke komme her og komme her altså!!

Mulig jeg har skrivi og rabbla om dette før...dere får bare bære over med meg da isåfall!! får litt kortidshukommelse av å ha så mye å tenke på :-P også hadde jeg kommet så langt i skrivinga før jeg kom på at jeg igrunn kunne gå inn på arkivet å se om jeg gjentar meg her...hehe..men er jo ikke verdens undergang deeet!! :-)

Må si jeg gruer meg en del til i mårra...vet jo ikke hva slags motstand jeg kan møte...til og med hørt om foreldre som har blirr meldt av Barnevernet for sånt :-( stakkars sier jeg bare :-( men i og med at de er med i ansvarsgruppa og har lært meg å kjenne,så trur jeg ikke det skjer...er ikke sååå redd for dem heller..vet å benytte meg av rettigheter og lover...man blir jo sin egen advokat etter å ha kjempa i systemet lenge nok!! men de har ikke vært annet enn snille mot meg...så nå føler jeg med litt urimelig!! men kan ikke no for det...er bare kjempenervøs...å det er så mange tanker som virrer rundt i hodet mitt akkurat nå..

Jeg håper virkelig sønnen min får hjelp nå..for han sliter veldig!! prøver å sette meg inni ting da..så jeg behandler han på best mulig måte utifra hans behov...har nesten diagnosert han selv jeg da..det er sååå mye som stemmer med disse tilstandene,så sjangsen er liten for at jeg tar feil...da får jeg bare ha feil isåfall!! liten skade skjedd da isåfall!!  mere skade som skjer om man ikke tar forholdsregler! har hørt så masse skrekkhistorier om barn som sliter med dette,og som ikke blir tatt tak i!! å det vil jeg ikke skal skje med min sønn!! å vi får det alle lettere innad i familien også,om vi kan tilrettelegge og tilpasse oss hverandre etter behov,det har jeg virkelig merka!! :-D å det merker jeg veldig godt på min sønn også :-)

Nei,nå blei det mye skrift...får gi meg før dere blir helt svimmle i hodet!! hihi...fortsatt kozekoz med en kommentar eller to..veldig lyst til å hilse på!!

see ya!! :-D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sippiline

sippiline

30, Askim

heisann!! Synnøve her! 30 år og har to nydelige gutter på 8 og 10 år og verdens herligste samboer! vi har holdt sammen 7 1/2 gode år! vi har også 7 andre nydelige barn! 4 katter,2 rotter og en kanin :-D i denne bloggen vil jeg igrunn skrive om alt og ingenting..på godt og vondt..blir nok en del om gutta mine,som jeg prøver å skaffe hjelp til på skolen,undervisning,ekstrahjelp osv..vi er nyinnflytta i østfold..siden de er mye flinkere på å hjelpe barn enn eidsvoll...der vi opprinnelig kommer i fra..men siden samboeren min kommer herifra,kjente vi jo mange her fra før,så vi hadde jo nettverk her også..så da bestemte vi oss for å flytte! trives kjempegodt her :-D

Kategorier

Arkiv

hits